Güzeler: "Ahlaksız Hareketlerin Arkasında Olmadık" - Son Dakika
Yerel

Güzeler: "Ahlaksız Hareketlerin Arkasında Olmadık"

Güzeler: "Ahlaksız Hareketlerin Arkasında Olmadık"

Milliyetçi Hareket Partisi Arapgi Teşkilatı, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile ilgili yayınları kınadı.

26.03.2014 10:54

Milliyetçi Hareket Partisi Arapgi Teşkilatı, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile ilgili yayınları kınadı.

MHP Arapgir Belediye Başkan adayı Ecz. Nejat Güzeler, beraberinde İlçe Başkanı Mustafa Köse ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte parti binasında basın açıklaması yaptı.

Ecz. Nejat Güzeler, "Son günlerde ilçemizde Belediye Başkanımız ile ilgili yapılan çirkin siyaseti tasvip etmiyor ve şiddetli kınıyoruz.

Bizler partimiz ve Arapgir halkı bu tür ahlaksız hareketlerin arkasında olmadık, hiçbir zamanda olmayacağız. Ayrıca internette yayınlanan bu çirkin görüntülerin gerçek olduğuna inanmamakla beraber, doğru bile olsa bu şekilde servis edilmesini Milliyetçi Hareket Partisi Arapgir teşkilatı olarak şiddetle kınamaktayız.

İçinde bulunduğumuz seçim süreci nedeniyle bu tür çirkin işlerden çıkar sağlamak isteyen hem kim olursa olsun hepsine buradan şu mesajı vermek istiyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi Arapgir ilçe teşkilatı olarak bu olayı tüm yönleri ile şiddetle kınıyor ve Arapgir halkının bu olayların değerlendirmesini en iyi şekilde yapacağından şüphemiz olmadığını beyan ediyoruz. Bu olayın bir an önce açıklığa kavuşturulup Arapgir kamuoyuyla paylaşılması en büyük dileğimizdir" dedi.

Arapgir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Haluk Cömertoğlu ile ilgili internette çirkin görüntüler yayınlanmıştı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzeler: 'Ahlaksız Hareketlerin Arkasında Olmadık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement