Halfeti'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Halfeti'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Halfeti\'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde seçim öncesi ve süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik başkanlığında ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ gerçekleştirildi.

11.02.2014 16:46

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde seçim öncesi ve süresince herhangi bir aksama ya da olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik başkanlığında 'Seçim Güvenliği Toplantısı' gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Mehmet Keklik, "Milletin iradesinin sandığa en iyi şekilde yansıması için idari ve güvenlik anlamında bizlere önemli görevler düşmektedir. Bu bağlamda seçim sürecinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına elimizden geleni yapacağız. Seçimin huzur ve güven içinde yapılması, sonuçlanması ve bu sonuçların kamuoyuna yansıması için gayret göstereceğiz. Yüksek Seçim Kurulunun kararları bu konuda açık bir şekilde ifade edilmektedir. Bu kararlarda kurumlarımıza düşen görevler ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir. Bizler düzenlenen bu mevzuatlarda göre hareket edersek bu süreci iyi bir şekilde atlatabiliriz" dedi.

Toplantıya; Halfeti İlçe Emniyet Müdür Vekili Baş komiser Oray Yeniay, İlçe Garnizon Komutanı Tolga Çetin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Engin ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halfeti'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement