
Halkın Sesi Partisi (HAS) Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hayrunnisa Ekem, annelerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi.
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Ekem, "Şefkat ve sevgi abidesi olan annelerimizin başta şehit anneleri olmak üzere
anneler gününü kutlarız. Varlığımızın sebebi olan bizi dünyaya getiren annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. İsteriz ki her gün anneler günü gibi annelerin sevildiği, sayıldığı gün olsun. Annelerin çocukları için ağlamadığı esenlik dolu bir gelecek dileriz. Başımızın tacı,gözümüzün nuru annelerin ellerinden saygıyla öpüyoruz" dedi.
(MD)
13.05.2012 12: 56: 39
TSI
NNNN - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Has Partisi Kadın ve Aileden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hayrunnisa Ekem Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.