Hasan Arıkan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Hasan Arıkan Güven Tazeledi

Hasan Arıkan Güven Tazeledi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Hasan Fehmi Arıkan güven tazeledi.

09.01.2014 15:19

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimli olağan genel kurul toplantısında mevcut başkan Hasan Fehmi Arıkan güven tazeledi.

Ayvacık Belediyesi Yazlık Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul toplantısında tek aday olarak seçime gidilirken, mevcut başkan Hasan Fehmi Arıkan 5. Dönem de yeniden başkan seçildi. Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan açılış konuşmasında, "Kongremize duyulan ilgiden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına mutlu olduk. Biz esnaflarımızın haklarını yasalar çerçevesinde korumakla ve esnaflarımızı yanında olarak onlara hizmet etmekle görevliyiz. Başarılı bir dönem geçirdik. 4 dönemdir esnaf ve sanatkarlar odası başkanlığına seçildiğim ve benim yanımda oldukları için tüm esnaflarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Arıkan'ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri sırasıyla görüşülerek, ibra edildi ve karara bağlandı. Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Fehmi Arıkan'ın yönetim kurulu asil ve denetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu; Nazmi Çevik, Cengiz Seçme, Şadi Kabakçıoğlu, Ahmet Demir, Yılmaz Ak, Nevzat Ramazan Güler, İbrahim Yavaş, Mustafa Tok, Mesut Korol, Halil İbrahim Engin, Hüseyin Engin. Olağan genel kurul toplantısına Gülpınar Belediye Başkanı Recep Şahin, Ayvacık Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Alaattin Yıldız, Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Hayati Yıldız, siyasiler ve çok sayıda esnaf katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Arıkan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement