Hastaoğlu'ndan, Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hastaoğlu'ndan, Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret

Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ı ziyaret ederek şehit olan polisler için taziyede bulundu.

08.01.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası (STB) Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan'ı ziyaret ederek şehit olan polisler için taziyede bulundu.

STB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hastaoğlu, şehit olan Kenan Ardıç ve Nuri Yazanel için Çalışkan'a taziyelerini iletti.

Son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarını kınayan Hastaoğlu, "Milletçe birliğimizi ve bütünlüğümüzü hedef alan terör saldırıları milletimiz arasında yüzyıllardır devam eden kardeşlik bağlarını bozamayacaktır" açıklamasında bulundu.

Hastaoğlu, şehitlere Allah'tan rahmet, aileleri ve Emniyet Teşkilatı mensuplarına da başsağlığı diledi.

İl Emniyet Müdürü Çalışkan da son dönemlerde terör olaylarının artığına dikkat çekerek, "Şehitlerimiz var. Milletimizin başı sağolsun. Şehitler hepimizin şehidi. İnşallah, bu tür acı olayları bir daha yaşamayız. Şehitlik mertebesi bizler için şereflerin en büyüğüdür. Meslektaşlarım ve ben, her zaman bu bilinçle görev yapmaktayız. Bu zorlu günlerde milletçe bize düşen vazife, birlik, beraberlik içinde ve barış ortamında terörün her türlüsünün karşısında olmak ve ülkemizin bütünlüğüne sahip çıkmaktır" ifadesini kullandı.

Ziyarete, STB Başkan Yardımcısı Hilmi Gül ve Suşehri eski Belediye Başkanı Sedat Sel de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastaoğlu'ndan, Emniyet Müdürü Çalışkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement