Hatipoğlu, Akçakoca'dan Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Hatipoğlu, Akçakoca'dan Ayrıldı

Hatipoğlu, Akçakoca\'dan Ayrıldı

Ramazan ayına girmeye az bir zaman kala Akçakoca Belediyesinin hazırladığı bir programa katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bir gece misafir edildiği Akçakoca’dan öğle saatlerinde ayrıldı.

26.05.2016 13:37

Ramazan ayına girmeye az bir zaman kala Akçakoca Belediyesinin hazırladığı bir programa katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bir gece misafir edildiği Akçakoca'dan öğle saatlerinde ayrıldı.

Öğle namazını Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk, İlçe Müftüsü Mehmet Taşçı ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte kılan Hatipoğlu, Merkez cami çıkışında vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve beraberindeki heyetle birlikte Merkez cami önünde bir süre sohbet eden Nihat Hatipoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Basın mensuplarının "Akçakoca'dan bir konut almak ister miydiniz" sorusuna " Türkiye'de her taraf bizim Elhamdülillah. Hangi kapıya gidip Allah misafiriyiz desek, kapıyı kapatacak kimse yok. Mal mülk derdimiz yok" açıklamasını yaptı. Başkan Cüneyt Yemenici'nin "Hocam uygun görürse seneye İnşallah açık hava konferansımıza hocamızı davet edeceğiz" demesi üzerine Hatipoğlu "Biz de Akçakoca'ya gelmekten şeref duyarız" şeklinde karşılık verdi. Öğle namazı sonrasında Akçakoca'nın yerel yöneticileriyle bir saat kadar oturan Nihat Hatipoğlu, daha sonra Başkan Cüneyt Yemenici ve cami önündeki vatandaşlarla tek tek tokalaşarak ilçeden ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hatipoğlu, Akçakoca'dan Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement