Havran'da Kitap Okuma Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Havran'da Kitap Okuma Coşkusu

Havran\'da Kitap Okuma Coşkusu

Balıkesir’in Havran ilçesinde protokol üyeleri, Kütüphaneler Haftası programı kapsamında öğrencilerle buluşarak kitap okudular.

01.04.2017 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran ilçesinde protokol üyeleri, Kütüphaneler Haftası programı kapsamında öğrencilerle buluşarak kitap okudular.

Erdem Akpınar İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret eden İlçe Kaymakam Ahmet Türköz, Belediye Başkanı Emin Ersoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu Bengi Projesi çerçevesinde kitap okuma etkinliğine katıldı. Okullardan gelen öğrencilerin kütüphane ile tanışması ve faydalanması hedeflenen etkinlikte, yetkililer Sekizeylül Ortaokulu öğrencileriyle birlikte kitap okudu.

Kütüphane sorumlusu Recep Akgün, öğrencilerle kütüphaneyi buluşturmak ve okuyucu sayısının artırılmasının hedeflendiğini belirtirken her yıl en çok kitap okuyan öğrencilerin ödüllendirildiğini söyledi. Bu yıl en çok kitap okuyan ve Sekizeylül Ortaokulunda eğitimlerini sürdüren öğrencilerin ödüllerini, Kaymakam Ahmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ve Sekizeylül Ortaokulu Müdürü Hüseyin Aydemir birlikte verdi. Kütüphanedeki süreli yayınlarlanı inceleyen Kaymakam Ahmet Türköz, öğrencilerle Kütüphane ve kitaplar hakkında sohbet etti. Ayrıca, Kaymakam Ahmet Türköz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Halk Eğitimi Merkezi'nde devam eden dal kursunda da incelemelerde bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havran'da Kitap Okuma Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement