Havza Devlet Hastanesinde İftar - Son Dakika
Yerel

Havza Devlet Hastanesinde İftar

Havza Devlet Hastanesinde İftar

Havza Devlet Hastanesi idaresi tarafından iftar yemeği verildi.

02.08.2013 13:51

Havza Devlet Hastanesi idaresi tarafından iftar yemeği verildi.

İftara Kaymakam Yunus Kalaycı, Havza Devlet Hastanesi Yöneticisi Baştabip Mustafa Keçeci, Baştabip Yardımcısı Mustafa Demirci,  Hastane idaresi ve çalışanları ile hasta yakınları ve hasta refakatçileri katıldı.

Keçeci, hastane idaresince her yıl düzenlenen iftar yemeğinin bu yıl formatını değiştirdiklerine değinerek, "İstedik ki çalışanlarımızla, hasta yakınlarımızla  bir arada olalım. Katılımlarından  ötürü başta Havza Kaymakamımız Sayın Yunus Kalaycı'ya, hastane idaremize, çalışanlarımız ve hasta yakınlarına teşekkür ederim" dedi.

iftarın ardından Kaymakam Kalaycı, hastane içinde yapılan tadilatı gezerek incelemelerde bulundu ve Yönetici Baştabip Mustafa Keçeci'den hem tadilat hem de hastane hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Sağlıklı bir yaşamın her şeyden önemli olduğunu belirten Kaymakam Kalaycı, "Daha sağlıklı ve daha mutlu bir toplum için en zor koşullarda görev yapan tüm sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar dilerken hastanede yatmakta olan hastalarımıza acil şifalar diler ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlarım. Kutsal bir görevi üstlenen tüm sağlık çalışanlarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Havza Devlet Hastanesinde İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement