Hayırsever İşadamının Yaptırdığı İmam Hatip Ortaokulu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İşadamının Yaptırdığı İmam Hatip Ortaokulu'nun Temeli Atıldı

Hayırsever İşadamının Yaptırdığı İmam Hatip Ortaokulu\'nun Temeli Atıldı

Kars'ta hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

30.04.2014 16:58

Kars'ta hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hafız Paşa Mahallesi'nde düzenlenen temel atma töreni, Vali Eyüp Tepe ile birlikte Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış ve kurum müdürlerinin katılımıyla, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İşadamı Hacı Said İlbeyi'nin hanımıyla birlikte katıldığı törende Vali Eyüp Tepe, bugün hayırlı bir işin temelini, hayırlı bir günde attıklarını söyledi.

Vali Tepe, "Demek, 7 sene boşuna beklenmemiş, bazen beklersiniz ama beklediğinize değer ve size beklemenin meyvesi olarak döner. Hacı Said Bey ile birlikte bugün 7 sene önce söz verdiği okul ve onun aynı zamanda meyvesi olan camimizin de temeli atıyoruz. Bütün Karslı iş adamlarına bu hayrın örnek olmasını diliyorum" dedi.

Hayırsever işadamı Hacı Said İlbeyi ise 7 sene bu hayır için beklediğini, bugün temel atmanın nasip olduğunu belirtti. İlbeyi, Allah'ın herkese böyle hayırlı hizmetlerde bulunmasını nasip etmesi dileğinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Eyüp Tepe ve işadamı Said İlbeyi ve eşi Hacı Dilber İlbeyi'ye birer çiçek takdim etti. Daha sonra İmam Hatip Ortaokulu ve Uygulama Caminin temelini temeli vali Eyüp Tepe, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Hayırsever işadamı Said İlbey tarafından atıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İşadamının Yaptırdığı İmam Hatip Ortaokulu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement