Hayırseverler Engelli Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Hayırseverler Engelli Öğrencileri Sevindirdi

Hayırseverler Engelli Öğrencileri Sevindirdi

Van’ın Başkale ilçesindeki Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi’ndeki 15 bedensel engelli öğrenciye tekerlekli sandalye ve akülü araba hediye verildi.

09.05.2016 10:21

Van'ın Başkale ilçesindeki Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi'ndeki 15 bedensel engelli öğrenciye tekerlekli sandalye ve akülü araba hediye verildi.

Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi'nin kurucu müdürü Birgül Yağızer'in sosyal medya üzerinde yaptığı çağrı, hayırsever vatandaşlar tarafından karşılık buldu. Televizyon programcısı Esra Erol ile Servet Erez, Damla Tuncel, Suna Kalafat, İpek Beni Haşim ve Sinem Özlük adlı hayırsever vatandaşlar tarafından maddi durumu kötü olan 12 engelli öğrenciye tekerlikli sandalye, 3 engelli öğrenciye de akülü araba gönderildi.

İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk, eşi ile birlikte Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezine gelerek engelli öğrencilere gönderilen tekerlekli sandalye ve akülü arabaları teslim etti.

Bedensel engelli öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Öztürk, "Biz bu ülkede genci, yaşlısı, çocuğu, kadını, erkeği, engellisi hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemiz inşallah daha güzel günlere gidecek, fakat daha iyi olmak için bütün imkanlarımızı seferber etmek zorundayız. Engelli çocuklarımız bizler için yük değil bizlerin geleceği olmalıdır. Biz bunları topluma kazandırmak zorundayız. Bu nedenle bu yardımları bizlere ulaştıran hayırsever vatandaşlara tüm Başkale halkı adına teşekkür ediyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırseverler Engelli Öğrencileri Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement