HDP Batman'da Miting Düzenledi - Son Dakika
Yerel

HDP Batman'da Miting Düzenledi

HDP Batman\'da Miting Düzenledi

Her hafta farklı bir mahallede miting yapan HDP İl Örgütü, bu kez Karşıyaka Mahallesindeydi.

01.05.2015 09:16  Güncelleme: 10:01

Şerzan Kurt Parkı'nın yanında yapılan ve binlerce yurttaşın katıldığı mitinge HDP Batman milletvekili adayları Ali Atalan ve Ayşe Acar Başaran katıldı.

Adaylara HDP PM üyesi Osman Ergin, HDP Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Arslan, HDP ve DBP'li yöneticiler de eşlik etti.

Kadın ve gençlerin yoğunlukta olduğu tanıtım mitingine yoğun ilgi vardı. Alanı dolduran halka sonsuz güvenlerinin olduğunu söyleyen Atalan, halkların artık değişim isteğinin alanı doldurmaları ile kendisini açık bir şekilde gösterdiğini dile getirdi.

Kürtlerin halk olmaktan gelen hakları üzerinde tartışma dahi yürütülemeyeceğinin altını çizen Atalan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kürtler daha ne istiyor" söylemini sert bir şekilde eleştirdi.

HDP Milletvekili Adayı Ayşe Acar Başaran ise, halkın kendini kimin temsil ettiğini ve adaylarını çok iyi bir şekilde tanıdığını belirterek, halkların arasındaki birlikteliği kimsenin bozamayacağını dile getirdi.

HDP ADAYLARININ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

HDP milletvekili adayları Ali Atalan, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyorlar.

HDP'li adaylar son olarak eski tekel alanında kurulan tekstil fabrikaları çalışanlarını, Aydınlıkevler mahallesinde kurulan pazarı ve Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek esnaf ve çalışanların sorunlarını dinledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP Batman'da Miting Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement