HDP ve DBP'li Yöneticilere Polis Baskını: 55 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

HDP ve DBP'li Yöneticilere Polis Baskını: 55 Gözaltı

HDP ve DBP\'li Yöneticilere Polis Baskını: 55 Gözaltı
11.10.2016 18:50

Diyarbakır'da aralarında HDP ve DBP Diyarbakır il ve ilçe eş başkanlarının da bulunduğu 55 kişi yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Diyarbakır'da aralarında HDP ve DBP Diyarbakır il ve ilçe eş başkanlarının da bulunduğu 55 kişi yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınanların evlerinde de arama yapıldığı belirtildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, polis belirlenen adreslere dün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlar kapsamında aralarında HDP İl Eş Başkanları Cabbar Leygara, Gülşen Özen, DBP İl Eş Başkanı Hafize İpek ve HDP ile DBP'nin ilçe eş başkanları ve yöneticilerinin de bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı. Kent merkezi ve ilçelerde sürdürülen operasyon kapsamında polisin aramalarının devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HDP ve DBP'li Yöneticilere Polis Baskını: 55 Gözaltı - Son Dakika


Advertisement