Hem Alan Gezisi, Hem Piknik - Son Dakika
Yerel

Hem Alan Gezisi, Hem Piknik

Hem Alan Gezisi, Hem Piknik

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinde Esire Termal Turizm Merkezine düzenlenen alan gezisine katılan 11 Muhasebe sınıfı öğrencileri gezi sonrası piknik yaptılar.

02.06.2015 22:53

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinde Esire Termal Turizm Merkezine düzenlenen alan gezisine katılan 11 Muhasebe sınıfı öğrencileri gezi sonrası piknik yaptılar.

Çok Programlı Anadolu Lisesi 11 Muhasebe sınıfı öğrencilerinin alanları ile ilgili değişik uygulamaları yerinde görmesi amacıyla Hisarcık Belediyesine ait Esire Termal Turizm Merkezine Müdür Yardımcısı Ali Gökçek, Muhasebe ve Finansman Alan Şefi Cemil Şimşek, Rehber Öğretmen Gülay Azbent, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Melike Gökçek ve Muhasebe Öğretmeni Gülşen Türk nezaretinde gezi düzenlendi. Termal Tesislerde Müşteri Takip Programını, işleyişini inceleyen ve tesisleri gezen 11 Muhasebe sınıfı öğrencileri daha sonra mesire alanında gerçekleştirilen pikniğe katıldılar. Piknikte mangalda öğretmenlerinin pişirdiği köfteleri afiyetle yiyen ve piknik yerini şenlik alanına çeviren öğrenciler kendi aralarında çeşitli oyunlar oynayarak keyifli anlar yaşadılar.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem Alan Gezisi, Hem Piknik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement