Dinar Devlet Hastanesinde, "Hemşirelik Haftası" etkinlikleri kapsamında, hastane yönetimi tarafından program düzenlendi.
Hastane Yöneticisi Bora Büyükvanlı, programda yaptığı konuşmada, hemşireliğin çok eskiye dayanan ulvi bir meslek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
"Böylesine önemli bir mesleğin beyaz melekler adına mutlaka sahip çıkılması gerekir. Özellikle de toplumsal sorunların artış gösterdiği şu zamanda hemşirelerimizin iş yükünün artış gösterdiğini düşünüp, mesleki önemi ona göre değerlendirmeliyiz. Çünkü sağlığımızın korunmasında çok önemli rol üstlenen gizli kahramanlarımız hemşirelerdir. Savaşlarda, afetlerde, cephe gerisinde en önemli kahramanlar hemşirelerimizdir. Bu ülkenin evlatları olarak, çok zor şartlara şahitlik eden bizler, beyaz meleklerin değerini iyi bilmeliyiz."
Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü İlknur Yılmaz Baştürk ve Mali Hizmetler Müdürü Hatice İri'nin de yer aldığı etkinlikte, hemşireler için pasta kesildi. - Afyon
Son Dakika › Yerel › Hemşirelik Haftası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?