Hentbol: Bayanlar 1. Ligi - Son Dakika
Yerel

Hentbol: Bayanlar 1. Ligi

Hentbol: Bayanlar 1. Ligi

Takım sorumlusu Topaloğlu: "Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü maçını kazanmamız halinde önemli bir avantaj yakalayacağız"

28.12.2013 12:51

Bayanlar Hentbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Pazarspor, yarın Trabzon Hentbol Akademi Spor Kulübü ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Hentbol takım sorumlusu Ahmet Topaloğlu, Karadeniz derbisinde ilk yarının son maçında play-off için Trabzon'da önemli bir müsabakaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Puan sıralamasında kendilerinin bir alt sırasında yer alan Trabzon takımı ile oynanacak maçı kazanmaları halinde önemli bir avantaj yakalayacaklarını ifade eden Topaloğlu, şunları kaydetti:

"Güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Kazanmamız halinde play-off yarışında önemli bir avantaj yakalayacağız. Hentbolu Pazar'a sevdirdik, her hafta tribünlerimiz daha fazla dolmaya başladı. Bu maçta da yine bölgemizdeki tüm sporseverleri Trabzon'da takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Onların verdiği güç takımımızı ateşliyor. Bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol: Bayanlar 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement