Hıdrellez Bayramında Çerçioğlu İzdihamı - Son Dakika
Yerel

Hıdrellez Bayramında Çerçioğlu İzdihamı

Hıdrellez Bayramında Çerçioğlu İzdihamı

Aydın'daki Hıdrellez kutlamalarında vatandaşları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, halkın büyük ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

07.05.2013 13:38

Aydın'daki Hıdrellez kutlamalarında vatandaşları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, halkın büyük ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

Aydın Belediyesi ile Aydın Romanlar Sosyal Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği'nin işbirliği ile Pınarbaşı Mesire Alanı'nda düzenlenen Hıdrellez Bayramı kutlamalarında Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlı izdihamı yaşandı.

Binlerce kişinin Pınarbaşı Mesire Alanını doldurduğu etkinliklerde gerçekleşen halat çekme, çuval ve top sektirme yarışmaları çekişmeye sahne oldu. Roman vatandaşlar Başkan Çerçioğlu'na yoğun ilgi gösterirken fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Hıdrellez kutlamalarında roman vatandaşlar, Kobra Murat ve Hüzün'ün şarkılarıyla coşarken gönüllerince eğlendi. Vatandaşların ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Çerçioğlu'na sanatçı Kobra Murat'da övgü dolu sözlerle bahsetti. Alkışlarla sahneye gelen sanatçı Kobra Murat, "Başkanımızın kalbinin güzelliği yüzüne yansımış. Vatandaşlarımızın bu kadar çok sevmesi boşuna değilmiş. Böyle bir başkanı Allah başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuştu.

Roman vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Mutlulukları paylaşma günümüz olan Hıdrellez Bayramı'nda bu güzel coşkuyu sizlerle paylaşmanın mutluluğu içerisindeyim. Aydınlı vatandaşlarıma dileklerinin gerçekleşeceği, sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu günler diliyorum" diye konuştu.

Aydın Romanlar Sosyal Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdül Aydeniz kendilerine ve kutlamalara verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hıdrellez Bayramında Çerçioğlu İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement