Hititsem Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Hititsem Büyümeye Devam Ediyor

Hititsem Büyümeye Devam Ediyor

Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sürekli Eğitim Merkezi'nin birçok alanda danışmanlık ve eğitim hizmeti verdiği bildirildi

21.07.2013 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hitit Üniversitesi bünyesinde faaiyetlerini sürdüren Sürekli Eğitim Merkezi'nin (HİTİTSEM) birçok alanda danışmanlk ve eğitim hizmeti verdiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, kamu ve özel sektör kuruşları ile kişilerin ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri gerçekleştirmek ve sahip olduğu bilgi birikimini içinde bulunduğu toplumla paylaşmak amacıyla kurulan HİTİTSEM'in, her geçen gün geliştiği belirtildi.

Mart ayında taşındığı Bahabey Caddesindeki yeni binasında faaliyetlerini sürdüren HİTİTSEM'de, "Genel Kur Tanımlı İngilizce", "SPSS Temel Düzey" ve "İleri Düzey Microsoft Excel ve VBA ile KOD Yazılımı" kurslarınn tamamlandığı ifade edlen açıklamada, ABD'den gelen öğretim elemanlarınca verilen yabancı dil sınavı hazırlık kursu ile çocuklar için ingilizce kurslarınn da devam ettiği kaydedildi.

Mental aritmetik, amos paket program, Osmanlıca, Arapça, temel matlab, ebru, diksiyon, autocad kursları için de katıyların devam ettiği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Merkez'de ülkemizde son yıllarda önemi bir hayli artan iş güvenliği uzmanlığı eğitimi ve iş yeri hekimliği eğitimi için de çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda yetki belgesi almak amacıyla bakanlığa başvurular tamamlandı. Yetki belgesinin alınmasının ardından Kasım ayında yapılacak sınavlara hazırlık amacıyla kursların açılması planlanıyor." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hititsem Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement