Hopa Belediye Başkanı'nın Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Yerel

Hopa Belediye Başkanı'nın Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında

Hopa Belediye Başkanı\'nın Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında

Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'nun makamında vurulma olayı, belediyeye ait güvenlik kamerasına yansıdı.

18.10.2012 14:01

Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu'nun makamında vurulma olayı, belediyeye ait güvenlik kamerasına yansıdı.

Güvenlik kamerası görüntülerindi 11 Eylül tarihinde meydana gelen olayda zanlı T.K, Hopa Belediye Başkanı Kasımoğlu'nun makam odası önünde bir süre bekleyerek telefonla görüşme yapıyor.

Daha sonra Kasımoğlu'nun makamına giren T.K, kısa bir süre sonra odadan çıkarak ilerliyor. Bu sırada tekrar geri dönen zanlı, üzerindeki tabancayı çıkartarak burada bekleyen kişilerin müdahalesine rağmen Kasımoğlu'nun makam odasına giriyor.

Kısa süreli paniğin yaşandığı görüntülerde silah sesini duyan vatandaşların olay yerinden kaçmaya çalıştıkları, yaşlı bir çiftin ise gidip gitmeme konusunda tereddüt ettikleri görülüyor.

Vurulma olayının ardından odadan çıkan T.K'nın sakin bir şekilde belediyeden ayrılması, Kasımoğlu'nun ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye götürülmesi de görüntülerde yer alıyor.

-Olay-

Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, iş yeri açmak için ruhsat alamadığından dolayı tartıştığı iddia edilen T.K tarafından makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanmıştı.

Olay sonrası zanlı T.K, polis ekiplerince gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Arhavi Cezaevi'ne gönderilmişti.

Muhabir: Burak Altunöz/ Asena Akçay

Yayıncı: Ömer Erim Baştimar - ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hopa Belediye Başkanı'nın Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement