Hüda-Par'dan Digiad'a Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hüda-Par'dan Digiad'a Ziyaret

22.12.2014 18:09

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu Diyarbakır Girişimci İş Adamları Derneğini (DİGİAD) ziyaret etti.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu Diyarbakır Girişimci İş Adamları Derneğini (DİGİAD) ziyaret etti.

Beraberindeki heyetle DİGİAD Şube Başkanı Alaaddin Korkutata'yı makamında ziyaret eden Tanrıkulu, çözüm sürecinde Müslümanları temsil eden birilerinin olması gerektiğini savundu.

"İslam düşmanlarının her konuda birleşebildiklerini" iddia eden Tanrıkulu, "Müslümanlar neden birleşemiyoruz. Vahdete vurgu yapan İslam dini olmasına rağmen neden Vahdetten uzak olanlar hep Müslümanlar oluyor? Eğer İslam düşmanlarının İslam topraklarında yaptıkları oyunlara Müslümanlar olarak hep birlikte el ele verip tepkimizi ortaya koyarsak, İslam düşmanları bu kadar cüretkar davranamayacaklar" dedi.

DİGİAD Şube Başkanı Korkutata ise, "Çıkan olaylarda Diyarbakır halkı olarak ekonomi yönünden de çok zarar gördük. Yapılan yatırım ve ticaret azaldı. Batıdaki arkadaşlarımız olayların üstünden zaman geçmesine rağmen Diyarbakır'a gelmekten çekiniyorlar" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hüda-Par'dan Digiad'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement