HÜDA PAR'dan İşçi Alımını Durduran TP'ye Tepki - Son Dakika
Yerel

HÜDA PAR'dan İşçi Alımını Durduran TP'ye Tepki

HÜDA PAR\'dan İşçi Alımını Durduran TP\'ye Tepki

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Batmana alınacak olan işçi kadrosunun iptaline sert tepki gösterdi.

28.02.2016 12:39

HÜDA PAR'dan TP'ye tepki!

Batmanı sahipsiz bir şehir olarak nitelendiren HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, TP Batman Bölge Müdürlüğü'ne alınacak olan 20 işçinin mülakatlarının gerçekleştirilmiş olmasına rağmen alımlarının durdurulmasının kabul edilebilir olmadığını belirterek yapılan uygulamaya tepki gösterdi.

"BATMAN BU ŞEKİLDE KÖTÜ YÖNETİLMEYİ HAK ETMİYOR"

Konunun yerel basına da yansıdığını belirten Doğru, işe alım sınavlarının gerçekleştirilmiş ve mülakatları yapılmış olmasına rağmen işçi alımlarının son anda "Tasarruf tedbirleri" kapsamında iptal edildiği bilgisini aldıklarını belirtti.

Daha önce TPİC sonrasında ise DEDAŞ'ın işçiler hakkındaki tavırlarından dolayı Batman'da işsizlik oranında yaşanan sıkıntının daha da büyüdüğüne ve Batman'ın bu sıkıntıları hak etmediğine vurgu yapan Doğru, "Önce yüzlerce TPİC işçisinin işine son verildi. Bu sorun çözülmeden DEDAŞ işçileri işten çıkarıldı. İşsizlikte en ön sırada olan Batman için bir nebze olsun iyi haber anlamına gelen TPAO'ya 20 işçi alımı da maalesef basit bahanelerle durduruldu. Batman bu şekilde kötü yönetilmeyi hak etmiyor" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel HÜDA PAR'dan İşçi Alımını Durduran TP'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement