AK Parti Belediye Başkan adayı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek, Adıyaman'ın yeşil alanları hakkında bilgi aldı.
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Hüsrev Kutlu, beraberinde AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ile birlikte Adıyaman Belediyesine bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.
30 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi hazırlıklarını sürdüren Kutlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli personelinin sorunlarını dinleyen Kutlu, göreve layık görülmesi halinde güzel projeler hayata geçireceklerinin sözünü verdi.
Müdürlük yetkililerinden Adıyaman'ın yeşil alanı hakkında da bilgi alan Kutlu, "1970'li 80'li yıllara kadar yemyeşil bir görünüme sahip olan Adıyaman'ın o tarihten sonra yavaş yavaş çoraklaşması bu ilin son nesilleri için büyük bir kayıptır. Adıyaman'ın yeniden eski görünümüne kavuşması için şehir genelinde ağaçlandırma anlamında bazı proje hazırlıklarımız var. Allah'ın izniyle ve Adıyaman halkının takdiri ile göreve gelmemiz halinde bu projemizi hayata geçireceğiz" diye konuştu. - ADIYAMAN
Son Dakika › Yerel › Hüsrev Kutlu, Yeşil Alan Hakkında Bilgi Aldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)