İdil'de Ramazan Nedeni ile Denetimler Arttı - Son Dakika
Yerel

İdil'de Ramazan Nedeni ile Denetimler Arttı

İdil\'de Ramazan Nedeni ile Denetimler Arttı

Şırnak’ın İdil İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

19.06.2015 18:09

Şırnak'ın İdil İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi.

Yapılan denetimlerde ekmeklerin sağlığa uygun bir ortamda üretilip üretilmediğinin yanı sıra gramajların standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi. İlçede zaman zaman gerçekleştirilen denetimlerin Ramazan ayı içerisinde de devam edeceği öğrenilirken, vatandaşların sağlıksız gıda ürünlerinden uzak tutulması için gerekli tüm önlemlerin alınacağı bildirildi.

İlçe çarsısı içerisinde denetimlerini sıklaştıran ekipler zabıta amiri Emin Karaca'nın öncülüğünde tek tek fırınları kontrol etti. Yapılan denetimin ardından denetim ile ilgili açıklamada bulunan Karaca, "Ramazan ayında vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilmeleri ve gönül rahatlığı ile ekmek almalarını sağlamak amacıyla zabıtamız gece-gündüz denetlemelerini sürdürecek. Standartların dışına çıkan hiçbir esnafımıza müsamaha gösterilmeyecek. Arkadaşlarımız yasanın gerektirdiği uygulamaları yapacaktır. Bu vesile ile ilçemiz insanlarının sağlıklı ve huzur dolu bir ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyorum" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İdil'de Ramazan Nedeni ile Denetimler Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement