İftar Çadırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

İftar Çadırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

İftar Çadırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hafta sonunda vatandaşlarla Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı’nda bir araya geldi.

22.06.2015 14:12

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hafta sonunda vatandaşlarla Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı'nda bir araya geldi. Başkan Gürkan, Ramazan ayının sağlık, sıhhat ve bereket içinde geçmesi temennisinde bulundu.

İftar Çadırı'nda yapılan programa katılan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, "Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Daha nice Ramazanlara sağlık, sıhhat ve bereket içerisinde girmenizi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Ramazan çadırının oluşumunda gayret gösteren Battalgazi Belediyemizin ilgili başkan yardımcılarına, Kültür Müdürlüğü'ne, personellerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca iftar yemeğinin karşılanması noktasında bizlere destek olan sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifin memleketimize barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Allah her şahsa ancak gücü yettiği kadar sorumluluk yükler. Ey Rabbimiz unutur ve hataya düşersek bizi sorguya çekme. Ey Rabbimiz bizim gücümüzün yetmediği şeylerden bizi sorumlu tutma. Ey Rabbimiz bize acı, bizi bağışla. Sen bizim Rabbimizsin, kafir kavimlere karşı bize yardım et" dedi.

Başkan Gürkan'ın yaptığı konuşma sonrası Kur-anı Kerim tilaveti ve dini sohbetle program devam etti. İftar programı, Başkan Gürkan'ın vatandaşlara yemek dağıtması ve ardından da akşam ezanı ile birlikte yapılan iftarla son buldu. Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı'nda 4. gün iftar yemeğini ise, hayırsever iş adamı İbrahim Kaçan karşıladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Çadırına Vatandaşlardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement