Iğdır'da Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Iğdır\'da Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı

Iğdır'da da Cumhuriyetin 100. yılı düzenlenen törenle kutlandı. Zübeyde Hanım Bulvarı'nda gerçekleştirilen törene vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vali ve Belediye Başkanvekili Ercan Turan ile Garnizon Komutanı Piyade Albay Cavit Tütüncü halkın bayramını kutladı. Konuşmalar ve şiirlerin ardından çeşitli gösteriler düzenlendi. Vali Turan, milletin birlik ve beraberlik içinde geleceğini inşa ettiğini belirtti. Törende Suveren Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli komandoların silah gösterisi de ilgi çekti.

29.10.2023 15:26

Iğdır'da Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Iğdır'da da Cumhuriyetin 100. yılı düzenlenen törenle kutlandı. Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlenen törene vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vali ve Belediye Başkanvekili ı Ercan Turan ile Garnizon Komutanı Piyade Albay Cavit Tütüncü halkın bayramını kutladı. Törende günün anlamını belirten konuşmalar yapılarak, şiirler okundu. Daha sonra ise çeşitli gösteriler düzenlendi. Vali Turan, "Cumhuriyetin kuruluşunda bu kutlu yolda yediden yetmişe kenetlenen milletimiz bugün de birlik ve beraberlik içinde geleceğini inşa etmektedir" dedi.

Törende Suveren Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevi komandoların silahlarıyla yaptığı gösteri ilgi gördü. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement