Iğdır Valisi Ahmet Pek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Iğdır Valisi Ahmet Pek Açıklaması

Iğdır Valisi Ahmet Pek Açıklaması

IĞDIR (İHA) – Iğdır Valisi Ahmet Pek, "Geleceğimiz dediğimiz çocukları hiç kimse ateşe atma ve onların kanı üzerinden beslenme hakkına sahip değildir" dedi.2013-2014 eğitim öğretim yılı kapsamında Iğdır Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans...

17.09.2013 21:12

IĞDIR (İHA) – Iğdır Valisi Ahmet Pek, "Geleceğimiz dediğimiz çocukları hiç kimse ateşe atma ve onların kanı üzerinden beslenme hakkına sahip değildir" dedi.

2013-2014 eğitim öğretim yılı kapsamında Iğdır Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan 'Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı'na; Iğdır Valisi Ahmet Pek, İl Milli Eğitim Müdür Dinçer Ateş, ilçe milli eğitim müdürleri ile okul müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Iğdır Valisi Ahmet Pek, 2013-2014 eğitim öğretim yılının Iğdır'a hayırlara vesile olmasını diledi. Yöneticiler ve idareciler olarak geleceğimize iyi bir nesil bırakmak için canla başla çalışılması gerektiğini ifade eden Pek, "Çalıştığımız müddetçe ülkemizin geleceği aydınlanacaktır. Ama bu başkalarının hiç hoşuna gitmeyebilir. Ülkemizin gelişmesini ve büyümesini istemeyen, geleceğini olumsuz yönde etkilemek isteyen dış düşmanlarımızın yanında, bunların hain emellerine hizmet eden içimizdeki unsurlar da var. Bu nedenle eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Geleceğimiz dediğimiz çocukları hiç kimse ateşe atma ve onların kanı üzerinden beslenme hakkına sahip değildir. Bu arzuda olan insanlar bu ülkeye dost değildir. Siz, bu çocuklarımızın beyinlerini doğru istikamete yönlendirmekle görevlisiniz. Atatürk'ün, 'Öğretmenler; yeni nesil sizlerin eseridir' sözü vardır. Eğer yeni nesilde problem görüyorsak bu eserleri yetiştiren öğretmenlerle sorunlarımız var" dedi.

İdareciler olarak öğretmenleri gözlemek zorunda olduklarını anımsatan Vali Pek, "Yeni sistem neler getiriyor? Çözüm yollarının gösterilmesi, bu sistemlerin işleyişi ve takibi için hepiniz buradasınız. Bu toplantıya katılmayanların sayısının 30 civarında olması ve hastalık dışında bir davranış olarak toplantıya gelmiyorsa bu konuya hiçte iyi gözle bakmam. Ortak alınan kararlara katılmamak ve ihmal edilmesini bir gevşeklik olarak kabul ederim. Bu camianın alacağı konuların ve değerlendirmenin anlamını ve önemini bilmiyorsa o arkadaşımızdan idareci olmaz" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş'in de bir konuşma yapmasının ardından toplantı karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Iğdır Valisi Ahmet Pek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement