İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Konya Şubesi tarafından başlatılan "Ramazan'da İyiliğinize Bereket" kampanyası kapsamında yardımlar devam ediyor.
Konya İHH Başkan Yardımcısı Emrullah Eken, yaptığı açıklamada, yardımların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Yardımları hızlı bir şekilde Türk ve Suriyeli yardıma muhtaç ailelere ulaştırmanın telaşını yaşadıklarını belirten Eken, şimdiye kadar bin 250 adet gıda kolisi dağıttıklarını dile getirdi.
Eken, daha fazla hayırsevere ulaşarak yardım bekleyenlere yeniden umut olmak istediklerini aktararak, "Bu nedenle fitre, zekat, öşür gibi bağışta bulunmak isteyen hayırseverler derneğimize ulaşarak kapsamlı bilgi sahibi olabilirler. Bunun yanında ilçe ve kasabada bulunan hemşehrilerimiz ilçe gönüllülerimiz ile tanışabilirler" diye konuştu.
Tüm Konyalı hayırseverlerin desteklerini beklediklerini anlatan Eken, bir kumanya kolisi bedelini 80 lira olarak belirlediklerini bildirdi.
Son Dakika › Yerel › İhh'dan Konya İlçelerinde Bin 250 Gıda Kolisi Yardımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?