İkbal Gürpınar, Darıcalı Bayanlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

İkbal Gürpınar, Darıcalı Bayanlarla Buluştu

İkbal Gürpınar, Darıcalı Bayanlarla Buluştu

Darıca Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlediği etkinlikle, İkbal Gürpınar’ı Darıcalı bayanlarla buluşturdu.

09.03.2015 12:57

Darıca Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlediği etkinlikle, İkbal Gürpınar'ı Darıcalı bayanlarla buluşturdu.

Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak programlarına yoğun ilgi göstererek salonu dolduran tüm bayanlara teşekkür ederek Kadınlar Günü'nü kutladı.

Başkan Karabacak kadının toplumdaki önemine değinerek kadınların her türlü sevgi ve saygıyı hak ettiğine vurgu yaptı. Başkan Karabacak, son yıllarda yasal anlamda yapılan düzenlemelerle kadınların hak ve hürriyetlerinde yeni kazanımlar elde ettiğini ifade ederek, "Hayatın her anında varlıkları ile bizlere güç katan,çocuklarımızı eğiten, yüreklerindeki sevgiyi karşılık beklemeksizin bizlere veren bütün kadınlarımızın, bu anlamlı gününü kutluyor, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

Programda sahne alan İkbal Gürpınar etkileyici sohbet ve şiirleriyle, izleyicilerin keyifli dakikalar geçirmesini sağladı. Emre Ermiş'le birlikte zaman zaman ilahiler de okunduğu program öncesinde katılımcılara karanfil ve İkbal Gürpınar'ın "Elbet Bir Gün" isimli kitabı hediye edildi. Programın sonunda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın eşi Teslime Karabacak tarafından İkbal Gürpınar'a günün anısına bir çiçek takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İkbal Gürpınar, Darıcalı Bayanlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement