İki Yıl Önce Çöken Yol Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

İki Yıl Önce Çöken Yol Yapılıyor

İki Yıl Önce Çöken Yol Yapılıyor

Yaklaşık 2 yıldan beri Sincik-Kahta Karayolu Ayengin Mahallesi yakınlarında çöken yol, Sincik Kaymakamı Sayın Bülent Güven’in girişimleri ve milletvekillerinin desteği ile yeni bir yol yapımı için çalışmalar başlatıldı.

07.07.2014 13:04

Yaklaşık 2 yıldan beri Sincik- Kahta Karayolu Ayengin Mahallesi yakınlarında çöken yol, Sincik Kaymakamı Sayın Bülent Güven'in girişimleri ve milletvekillerinin desteği ile yeni bir yol yapımı için çalışmalar başlatıldı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından güzergah değişikliği yapılarak yeni bir yolun açılması için yapılan ihale sonucunda işi alan yüklenici firmaya işin teslimi yapıldı. İlgili firma yol yapım çalışmalarına başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sincik Kaymakamı Bülent Güven, yapılacak yeni yol güzergahındaki tarla sahiplerinin mağdur edilmemesi için istimlak çalışması yapıldığını söyledi.

Kaymakam Güven, "Burada daha önce yapılan yol çalışmaları esnasında yapılan dolgudan dolayı heyelan oluşmuş, bu heyelan nedeniyle zaman, zaman yolda çökmeler meydana gelmiş. Oluşan heyelan nedeniyle 4 vatandaşımızın evi zarar görmüş, bu vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah bu vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz. Burada açılacak yeni yol güzergahında istimlak çalışmaları devam ediyor. Tabi bu yolun yapılmasında milletvekillerimizin büyük desteği oldu. Milletvekilimiz Murtaza Yetiş başta olmak üzere bu yolun yapılmasına destek olan bölge milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İki Yıl Önce Çöken Yol Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement