Düzce'de "İletişim Ailede Başlar Semineri" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Düzce'de "İletişim Ailede Başlar Semineri" Düzenlendi

Düzce\'de "İletişim Ailede Başlar Semineri" Düzenlendi

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "İletişim Ailede Başlar Semineri" düzenlendi.

17.12.2013 16:42  Güncelleme: 10:47

Düzce Adliyesinde düzenlenen seminerin açılışında konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, ailenin çok önemli olduğunu belirterek,"Bu konuda önemli çalışmaları olan değerli hocamız Sayın Fatih Akbaba'yı davet ettik, Sağ olsun bizleri kırmadı. Fazlasıyla yararlanacağımız bir seminer olacaktır" dedi.

Kişisel gelişim ve sosyal iletişim uzmanı Fatih Akbaba ise iletişimde amacın mutlu olmak ve mutlu etmek olduğunu vurgulayarak, "Mutlu edersen mutlu olmayı hak edersin. Hiçbir mutluluk insana altın tepside sunulmaz" şeklinde konuştu.

Gereksiz ve yersiz kıskançlıkların ilişkileri yıprattığını aktaran Akbaba,  evlillikte mutluluğun anahtarına dürüstlük, sabır,sadakat, sabır ve sorumluluk sahibi bireylerin ulaşabileceğini anlattı.

Akbaba, şöyle konuştu:

"Erkeklerin kesinlikle eve iş getirmemesi gerekir. Eve gelince cep telefonlarınızı 15 dakika kapalı tutun. Ailenizle ilgilenin. Yapabiliyorsanız akşam yemeklerini iki saatte yiyin. Eşinize bir gün güzel bir kahve yapın. İçine biraz fındık rendeleyin. Eşiniz mutluluktan havaya uçar, sizin onu gerçekten sevdiğinizi anlar."

Seminere Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın yanı sıra Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Şener, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber, Düzce Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı ve adliye personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'de 'İletişim Ailede Başlar Semineri' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement