İlkadım'da Yoğun Kar Mesaisi - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da Yoğun Kar Mesaisi

İlkadım\'da Yoğun Kar Mesaisi

İlkadım Belediyesi, şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışıyla mücadele ediyor.

23.01.2016 17:19

İlkadım Belediyesi, şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışıyla mücadele ediyor.

İlçe genelinde kapanan yolları açabilmek için ekipler gece-gündüz demeden mesai yapıyor. Daha önceden hazırlanan belediye karla mücadele ekipleri şiddetli yağışın etkili olduğu mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Vatandaşların günlük yaşantısının engellenmemesi noktasında hummalı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, kapanan cadde ve sokakları açmak için çaba sarf ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı tüm araç ve personeller bölgenin dört bir yanında görev yapıyor. Ekipler tüm mahallelerde ulaşıma kapanan yolları açmak için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Belediye ekiplerinin yoğun mesai yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Erdoğan Tok, meteoroloji verilerine göre teyakkuz durumunda olduklarını belirterek, "Olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışına karşı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Samsun'da kar yağışından etkilenen mahallelerimizde kapanan yolları açmak için ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindeler. Halkımızın evlerine rahatlıkla ulaşabilmesi için gece mesaisi yapmaktayız. İlçe genelimizde cadde ve sokaklarımız hummalı çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da Yoğun Kar Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement