İntihar Girişiminde Bulunan Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

İntihar Girişiminde Bulunan Kadın Hayatını Kaybetti

İntihar Girişiminde Bulunan Kadın Hayatını Kaybetti

Balıkesir'de bir binanın 6.katından atlayarak intihara kalkışan ancak yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın hastanedeki tedavisi sırasında hayatını kaybetti.

12.06.2013 17:58

Balıkesir'de bir binanın 6. katından atlayarak intihara kalkışan ancak yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın hastanedeki tedavisi sırasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde şehir merkezindeki Hasan Baba Çarşısında meydana gelen olayda Ö.K. (Özge Kurtay-23) isimli genç kadın geçirdiği bunalım sonucu alışveriş çarşısının en üst katında balkon korkuluklarına çıkarak kendini aşağı bıraktı. İntihar eden kadın şans eseri ölmedi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği kadın ambulans ile Balıkesir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesine yatırılan Ö.K.'ın iç kanama geçirdiği, hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Bacaklarının da kırıldığı belirtilen Ö.K.'ın yoğun bakımda yaklaşık 5 saattir devam eden yaşam mücadelesini kaybettiği bildirildi. Ölen kadının cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. İntihar olayıyla ilgili savcılık soruşturmasının ise devam ettiği bildirildi.

(YU)

12.06.2013 17: 48: 21

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İntihar Girişiminde Bulunan Kadın Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement