İşadamı İsmet Güral'dan İftar - Son Dakika
Yerel

İşadamı İsmet Güral'dan İftar

İşadamı İsmet Güral\'dan İftar

Güral Porselen A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Güral, dostlarını, düzenlediği iftar davetinde buluştu.

15.07.2013 15:27

Güral Porselen A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Macaristan Fahri Konsolosu İsmet Güral, dostlarını, düzenlediği iftar davetinde buluştu.

Güral Ocakbaşı Tesisleri'ndeki iftara Vali Şerif Yılmaz, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Vali Yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, sivil ve toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları ve daire müdürleri katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan İsmet Güral, dostluğun ve arkadaşlığın önemine değinerek, davete katılan herkese teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşadamı İsmet Güral'dan İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement