İSAG Derneği Urfa Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

İSAG Derneği Urfa Şubesi Açıldı

İSAG Derneği Urfa Şubesi Açıldı

İş sağlığı ve güvenliği uzmanları ile işyeri hekimlerini aynı çatı altında toplayacak olan ISAG Derneği Urfa Şubesi açıldı.

04.03.2014 11:24

ISAG İş sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği, Şanlıurfa'da şube açtı. 1 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren çalışma kanununda dolayı yeni iş sektörü olan 'iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı', işyeri hekimliği kısa adı olan ISAG derneği altında İpekyol mahallesinde iş güvenliği uzmanı Yusuf Yavuz başkanlığında görevine başladı.

Konu ile ilgili ISAG dernek başkanı Yusuf Yavuz "Öncelikle İSAG şubesi Şanlıurfa'ya hayırlı uğurlu olsun. Yeni yapılanan ISAG, Urfa'da şube açarak iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarını ve işyeri hekimlerini bir çatı altında toplamak istiyor. Bunun için ISAG derneğini Şanlıurfa'da açılması için yoğun çaba gösterdik. Sizin aracılığınızla Şanlıurfa'da iş sağlığı ve güvenliği uzmanları ve iş yeri hekimleri bize ulaşmasını istiyoruz. Buradaki amacımız birlikte kuvvet doğar sözüyle hareket ederek bu iş ile uğraşan meslektaşını derneğimizi üye olmasını istiyoruz. Dernek olarak iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı, işyeri hekimliği için arkadaşlarımıza yol göstermek, mevzuat hakkında bildi vermek, yeri geldiğinde onlara iş bulmak, iş hayatında neler yapacağı konusu hakkında meslektaşlarımıza yol göstermek istiyoruz. Bizi ulaşmak isteyen arkadaşlar derneğimize gelebilirler. Bizim için insan hayatı çok önemlidir. Çalışma sektöründe insan hayatını etkileyen faktörleri minimize ederek güvenli bir iş ortamı sağlamak istiyoruz. Her şeyde önce bizim için insan hayatı gelir" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İSAG Derneği Urfa Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement