İşkur'da Kesintisiz Mesai Uygulaması - Son Dakika
Yerel

İşkur'da Kesintisiz Mesai Uygulaması

İşkur\'da Kesintisiz Mesai Uygulaması

Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) vatandaşlara daha iyi ve kesintisiz hizmet sunabilmek için öğle arasında hizmet vermeye başladı.

31.12.2013 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) vatandaşlara daha iyi ve kesintisiz hizmet sunabilmek için öğle arasında hizmet vermeye başladı.

İŞKUR çalışanları arasında yapılan bir mesai düzenlemesiyle kurum öğle arasında vatandaşa hizmet verecek. Kurum sabah saat 08.00'dan akşam 17.00'a kadar kesintisiz hizmet sunacak.

İŞKUR İl Müdürü Ramazan Tatar konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yaklaşık bir buçuk yıl önce İl Müdürlüğümüzün hizmet binasını kiralama yoluyla yenilemiştik. Fiziki ortamı genişleterek iyileştirilen hizmet binamızın yanı sıra nitelikli personel ihtiyacı da tamamlanarak, başta engelli vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız için uygun bir hizmet ortamı sağlanmıştır.

Kendi kurumumuzdan hizmet alan vatandaşlarımızın durumlarını değerlendirdiğimizde; öğle tatilinde birçok vatandaşımızın kayıt yapmak veya iş başvurusunda bulunmak için kurum binası önünde veya girişinde beklediklerini müşahede ettik. Yine birçok vatandaşımızın özellikle gündelik işlerde çalışanların normal mesai saatlerinde kurumumuza gelemediklerini öğrendik. Bunun üzerine 'danışmanlık ve işe yerleştirme servisimizde' görev yapan iş ve meslek danışmanlarımız dönüşümlü olarak zemin kattaki servisimizde öğle arası vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

Vatandaşlarımız normal mesai saatlerinde olduğu gibi öğle12: 00-13: 00 saatleri arasında; kuruma kayıt yaptırabilecek veya kaydını güncelleyebilecek, danışmanlık hizmeti alabilecek, açık iş ilanlarına ve işsizlik sigortasına başvurularını yapabilecekler." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İşkur'da Kesintisiz Mesai Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement