İslahiye ilçesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.
İslahiye'de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları İslahiye ilçe merkezinin yanı sıra Fevzipaşa, Boğaziçi, Yeşilyurt ve Altınüzüm beldeleriyle bazı köylerde elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. TEDAŞ ekipleri yoğun bir şekilde çalışarak kısa sürede elektrikleri kesilen yerlere enerji vermek için çaba sarf ettiler.
Öte yanda, ilçe merkezinde İslahiye Belediyesi ekipleri kar nedeniyle devrilen ağaçları trafiğe engel olmaması için kaldırdılar.
İslahiye Kaymakamı Osman Beyazyıldız, yaptığı açıklamada, kar nedeniyle önceden tüm tedbirlerini aldıklarını, İl Özel İdaresi'nden gelen ekiplerin kısmen kapalı olan köy yollarında çalışmalara devam ettiğini belirtti.
Beyazyıldız, ilçe merkezi ve köy yollarında ciddi bir sıkıntının yaşanmadığını, acil durumlar için ekiplerin hazır bulundurulduğunu kaydetti.
- GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › İslahiye'de Kar Yağışı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.