İsmetiye Deresi'nde Islah ve Rekreasyon Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

İsmetiye Deresi'nde Islah ve Rekreasyon Çalışmaları

İsmetiye Deresi\'nde Islah ve Rekreasyon Çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaş İsmetiye Mahallesi'nden geçen İsmetiye Deresi'nde ıslah ve rekreasyon çalışmalarını başlattı.

05.07.2014 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaş İsmetiye Mahallesi'nden geçen İsmetiye Deresi'nde ıslah ve rekreasyon çalışmalarını başlattı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki derede ıslah çalışmaları kapsamında, bugüne kadar dereye akan evsel ve sanayi atıkları da kanalizasyon sistemine dahil ediliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Seyfettin Avşar ile İsmetiye Deresi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'dan bilgi alan Başkan Altepe, Bursa'nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması hedefiyle altyapı ve dere ıslah çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurguladı.

Altepe, çevredeki yerleşim birimlerinin yanı sıra sanayi tesislerinin atıklarına da maruz kalan deredeki ıslah çalışmalarının startını verdiklerini belirterek, "Gökdere, Hacivat Deresi ve Yunuseli Kanalı'nda olduğu gibi burada da ıslah çalışmasının yanında derenin her iki yanında yürüyüş yolları ve rekreasyon alanları olacak. Gerek dere yatağının sağlıklı hale getirilmesi, korkuluk çalışmaları ve gerekse rekreasyon çalışmaları ile İsmetiye Mahallesi prestij kazanacak" değerlendirmesinde bulundu.

İsmetiye Mahallesi Muhtarı Mesut Barbaros da yıllardır ihmal edilen mahalleye yaptıkları yatırım nedeniyle Altepe'ye teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsmetiye Deresi'nde Islah ve Rekreasyon Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement