Isparta'da geçen hafta meydana gelen sağanak ve dolu nedeniyle su baskınının yaşandığı Mehmet Tönge Mahallesi ve Kayı köyünde temizlik çalışmaları sürüyor.
Isparta Belediyesi ekipleri, 19 Eylül'de yaşanan sağanak ve dolu nedeniyle Mehmet Tönge Mahallesi ve Kayı köyünde su baskını yaşanan evlerin temizliğini tamamladı. Hasar tespit çalışmalarını sürdüren ekipler, cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı.
Su baskını yaşanan yerlerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin tam kadro çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Su baskı yaşanan evlerin temizliğinin tamamlandığını anlatan Günaydın, ekiplerin cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına başladıklarını kaydetti.
Günaydın, "Hem insan gücü hem makine gücünün kullanıldığı temizlik seferberliği sonrasında felaket izlerinden eser kalmayacak" dedi.
Mehmet Tönge Mahallesi Muhtarı Osman Kınay da 19 Eylül'deki sağanak ve dolunun ardından bir felaketle karşı karşıya kaldıklarını ve çoğu evi su bastığını söyledi. Baskının izlerinin yavaş yavaş silinmeye başladığını ifade eden Kınay, desteklerinden dolayı Başkan Günaydın'a teşekkür etti.
Muhabir: Mehmet Erbek
Yayıncı: Güç Gönel - ISPARTA
Son Dakika › Yerel › Isparta'daki Sağanak ve Dolu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.