Itso İnşaat Faaliyetleri Grubu'ndan Başkan Günaydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Itso İnşaat Faaliyetleri Grubu'ndan Başkan Günaydın'a Ziyaret

Itso İnşaat Faaliyetleri Grubu\'ndan Başkan Günaydın\'a Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Faaliyetleri Grubu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

01.10.2014 15:38

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Faaliyetleri Grubu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) İnşaat Faaliyetleri Grubu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret etti. ITSO Başkan Vekili Metin Çelik ve İnşaat Faaliyetleri Grubu üyeleri Başkan Günaydın ile şehir peyzajı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çelik ziyarette yaptığı konuşmada, meslektaşlarının karşılaştığı sorunlarla ilgili bilgiler de verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Isparta'yı örnek bir il yapma yolunda gayretlerinin devam ettiğini belirterek, "Şehrin imarının yeşillendirme kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Şehri taş yığını haline getirme yerine yaşanılabilir kent içerisinde birinci olma hedefi ön plana çıkmıştır. Hedeflediğimiz noktaya inşaat sektöründeki arkadaşların sağduyusu ile ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Itso İnşaat Faaliyetleri Grubu'ndan Başkan Günaydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement