İzmit'te İlk Mahalle İftarı Topçular'da - Son Dakika
Yerel

İzmit'te İlk Mahalle İftarı Topçular'da

İzmit\'te İlk Mahalle İftarı Topçular\'da

İzmit Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Topçular Mahallesi'nde yapıldı.

11.07.2013 15:50

İzmit Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarının ilki Topçular Mahallesi'nde yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İzmit ilçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar saatine yakın dolmaya başlayan sofralar, iftar saatinin gelmesiyle dolup taştı. Her yaştan mahalle sakininin büyük ilgi gösterdiği iftar sofraları binlerce vatandaşın aynı anda orucunu açmasıyla, coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

Ramazan ayını İzmitlilerle birlikte geçirmekten ve onlarla aynı sofrada oruç açmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Doğan, iftar yemeklerini dağıttı. İftar sonrasında da vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan "Sizlerin desteği ile yolumuzda kararlılıkla ilerliyoruz. Karşımıza çıkan bütün engellere, bütün dirençlere rağmen hızımızı kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te İlk Mahalle İftarı Topçular'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement