Bursa- Yalova karayolunda bulunan bir istasyonda 60 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 8 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Alınan bilgiye göre, istihbari çalışmaları değerlendiren Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bursa-Yalova karayolunda faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonuna baskın düzenlendi.
Baskında bir tanker içinde 60 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, olayla ilgileri oldukları belirlenen 8 kişi hakkında "Petrol Piyasası Kanununa Muhalefet" suçundan işlem yapıldı.
Jandarma yetkilileri, 2011 yılında toplam 950 bin litre, 2012 yılında ise şu ana kadar 202 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirdiklerini bildirdiler.
- BURSA
Son Dakika › Yerel › Kaçak Akaryakıt Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.