Kaçak Avcılık Eğitimle Önlenecek - Son Dakika
Yerel

Kaçak Avcılık Eğitimle Önlenecek

Kaçak Avcılık Eğitimle Önlenecek

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak proje ile kaçak avcılığın önüne eğitimle geçilecek.

15.10.2014 10:30

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen ortak proje ile kaçak avcılığın önüne eğitimle geçilecek.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde faaliyetlerine devam eden Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü kaçak avcılığın önüne geçmek için çalışmalara başladı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılacak olan kurslara belgesiz avcıları yönlendirdiklerini ifade eden kulüp başkanı Hakan Can, "Maalesef ilçemizde belgesi olmayan avcılar var. Kırsal kesimde de olsa bu arkadaşlarımızı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açtığımız kurslarımıza yönlendiriyoruz. Kaçak yapılan avcılığı ilçede sona erdirme gayretiyle yola çıktık. Herkesin bilinçli ve doğru av yapmalarını istiyoruz. Yeni nesillerimiz de doğadaki tüm canlı yaşama tanık olsun" dedi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman, "32 saat avcılara eğitim vereceğiz. Çeşitli konularda doğru bilgiye sahip olacaklar. Belgesiz avcı kalmaması için ortak bir çalışmayla bu işi sonuna kadar yürüteceğiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaçak Avcılık Eğitimle Önlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement