Kaçak Hayvan Sevkinin Önlenmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaçak Hayvan Sevkinin Önlenmesi

Kaçak Hayvan Sevkinin Önlenmesi
21.09.2012 16:55

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, hayvan hareketlerinin kontrolü ve kaçak hayvan sevklerinin önlenmesi için bir toplantı düzenledi.

Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, hayvan hareketlerinin kontrolü ve kaçak hayvan sevklerinin önlenmesi için bir toplantı düzenledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, emniyet birimleri ile il genelindeki karakol yetkilileri katıldı. Toplantıda, kaçak hayvan sevklerinin önlenmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, hayvan sevklerinde istenilen belgeleri olmayan üreticiler için alınması gereken tedbirleri güvenlik güçleriyle paylaştıklarını, koordineli bir şekilde çalışıldığı takdirde kaçak hayvan sevklerinin önüne geçilebileceğini dile getirdi.

Daha sonra hayvan sevklerinde istenilen belgeler ve taşıma şartlarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaçak Hayvan Sevkinin Önlenmesi - Son Dakika


Advertisement