Kaçakçılıkla Mücadele Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kaçakçılıkla Mücadele Kurulu Toplandı

Kaçakçılıkla Mücadele Kurulu Toplandı

Batman Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulunun 2015 yılının ilk toplantısı Vali Azmi Çelik başkanlığında salonunda yapıldı.

16.04.2015 07:48

Kaçakçılıkla Mücadele Kurulu 2015 yılının ilk toplantısını düzenlendi.

Batman Valiliğinde bir araya gelen kurul üyeleri, Vali Azmi Çleik Başkanlığında stratejik projeleri ile ilgili bilgi verdiler.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Defterdar Mecit Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Tercan, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan Gül, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar ve kurulun diğer üyeleri katıldı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Komiser Özgür Çağlayan tarafından ilde yürütülen kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde akaryakıt, tütün ve tütün mamülleri, tarihi eserler, alkollü içki kaçakçılığı ile ilgili yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapıldı.

Sunumun ardından Vali Çelik, il genelinde kaçakçılıkla mücadeleyi etkin ve verimli olarak yürütebilmek için tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ve zararlarının önlenmesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının müşterek çalışma yapmaları gerektiğinin önemine değindi.

Toplantı önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara ilişkin belirlenen yol haritasının ardından sona erdi .

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaçakçılıkla Mücadele Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement