Kadın Aile Müessesesinin Temel Taşıdır" - Son Dakika
Yerel

Kadın Aile Müessesesinin Temel Taşıdır"

Kadın Aile Müessesesinin Temel Taşıdır"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadının aile müessesesinin temel taşı olduğunu söyledi.

08.03.2015 17:16

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadının aile müessesesinin temel taşı olduğunu söyledi.

AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, kadına yönelik şiddeti kınadı. Akaydın, "Aile müessesinin temel taşı‚ milli değerlerimizin temsilcisi‚ taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın‚ yaşamın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak‚ her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek‚ kadın erkek herkesin ortak sorumluluğudur. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde, geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü/nün tüm dünyada, ülkemizde ve ilçemizde kadınların eşitlik, özgürlük, daha huzurlu ve insan onuruna yakışır kaliteli yaşam, özlem ve isteklerini dile getirdikleri ve elde ettikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmasını temenni eder, bu vesile ile tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Aile Müessesesinin Temel Taşıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement