Kadın Derneklerinden Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Kadın Derneklerinden Anneler Günü Kutlaması

Kadın Derneklerinden Anneler Günü Kutlaması

Isparta'da Türk Anneler Derneği, Türk Kadınlar Birliği ve Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından Anneler Günü kutlaması yapıldı.katıldı.

12.05.2013 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da Türk Anneler Derneği, Türk Kadınlar Birliği ve Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği tarafından Anneler Günü kutlaması yapıldı.

Ispart Valiliği önünde düzenlen törene çok sayıda dernek üyesi kadın

katıldı.

Kutlama programında konunuşan Türk Anneler Derneği Başkanı Ayla Balcı, tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, "Derler ki;

Biz annemize sevgimizi sene de bir gün mü göstereceğiz? Ne gerek var böyle güne? Ancak, toplumsal bir kutlama da oluşan coşku ve duygu yoğunluğunu kimse inkar edemez. Başta Bayramlarımız olmak üzere, önemli günlerde bir arada olabilmek, değerlerimizle bütünleşmemizi sağlayacaktır" dedi.

Buradaki törenin ardından heyet 3 derneğin hizmet vereceği binanın açılış törenine geçti. Dernek Binasının açılış törenine Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz ile çok sayıda davetli katıldı. Binanın açılış kurdelesini Vali Oğuz'un eşi Canan Oğuz ve dernek başkanları kesti. Türk Anneler Derneği Başkanı Balcıburada da yaptığı konuşmasında "Bu üç derneğin ortak amacı, ihtiyaç sahibi kadınlar ve öğrenciler için sosyal, Kültürel ve ekonomik yararlar sağlayabilmek, büyük önder Atatürk'ün izninde, yurdumuza yararlı, başarılı, üretken ve mutlu bireyler kazanabilmektir. Hedeflerimiz için bizlere yardımcı olmanızı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılış töreni ardından heyet dernek binasını gezdi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Derneklerinden Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement