Kadir Gecesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kadir Gecesi

Kadir Gecesi
14.08.2012 11:46

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her günün bu bilinçle olgun bir şekilde unutmadan yaşanması gerektiğini belirtti.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, her günün bu bilinçle olgun bir şekilde unutmadan yaşanması gerektiğini belirtti.

Ellibeş, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kadir Gecesi'nin hatalardan, zaaflardan arınmak, daha iyi insan olabilmek için dualar edilebilecek önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak, her geceyi Kadir Gecesi bilmek gerektiğini ifade etti.

Ellibeş, şunları kaydetti:

"Sosyal hayatta dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak, bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve sabır denilen yüksek ahlaki meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz.

Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Her günümüzü, bu bilinçle olgun bir şekilde unutmadan yaşamamız gerekir. Sonuna kadar açılan rahmet ve bağışlama kapılarından hep birlikte geçeceğiz."

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kadir Gecesi - Son Dakika


Advertisement