Denizli Müftüsü Gülpınar, Kadir Gecesi'ni Kutladı - Son Dakika
Yerel

Denizli Müftüsü Gülpınar, Kadir Gecesi'ni Kutladı

Denizli Müftüsü Gülpınar, Kadir Gecesi\'ni Kutladı

Denizli Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Kadir Gecesinin aynı zamanda bayram sevinci ve mutluluğu ile kucaklaşmanın müjdecisi olduğunu söyledi.

02.08.2013 13:42  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Kadir Gecesinin aynı zamanda bayram sevinci ve mutluluğu ile kucaklaşmanın müjdecisi olduğunu bildirdi.

Gürpınar, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, "bin aydan daha hayırlı" olarak nitelenen Kadir Gecesinin, Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olduğunu hatırlattı.

Kur'an-ı Kerim'in inmesiyle insanlık aleminin ufkunun değiştiğini ve geliştiğini belirten Gürpınar, şunları kaydetti:

"Bu bereketli gece hürmetine biz de Kur'an ile ufkumuza genişletelim. Onu okuyarak, dinleyerek, manasını anlamaya çalışarak onun müjdelediği ve sevgili Peygamberimizin bizzat yaşadığı o örnek ve model hayatı kendimize örnek alalım ve benimseyelim. Birbirimiz için hayır dualarımızı ve yardımlaşma, dayanışma duygularımızı, sevgi, saygı ve hoşgörümüzü kuvvetlendirelim. Kadir Gecesi aynı zamanda bayram sevinci ve mutluluğu ile kucaklaşmamızın müjdecisidir. İçinde bulunduğumuz aydaki manevi kazanımlarımızı bayramdan sonra da devam ettirelim." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Müftüsü Gülpınar, Kadir Gecesi'ni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement