KAGED'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç - Son Dakika
Yerel

KAGED'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç

KAGED\'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç

Ordu'nun Kumru ilçesi Ortaca köyündeki engelli vatandaşa Karadeniz Görme Engelliler Derneği'nin temin ettiği akülü araç teslim edildi.

13.01.2014 10:10  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Kumru ilçesi Ortaca köyündeki engelli vatandaşa Karadeniz Görme Engelliler Derneği'nin temin ettiği akülü araç teslim edildi.

Karadeniz Görme Engelliler derneğinin(KAGED) girişimi ile Fizme beldesinde İsmail Uylaş tarafından temin edilen 7 bin TL değerindeki akülü araç Kumru ilçesi Ortaca Mahallesi'nde doğuştan bedensel engelli Çetin Gayır'a teslim edildi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Gayır ailesi, bu aracın temin edilmesinde önderlik eden KAGED'e ve aracı satın alan Uylaş ailesine teşekkür ettiler.

KAGED Genel Başkanı Faruk Teber ise, "Bizim amacımız görme, bedensel ve benzeri tüm yedi çeşit engellilerin sorunlarını elimizden geldiği kadar aracılık ederek çözmekteyiz. Akülü aracı İsmail Uylaş'ın derneğimize bağışta bulunması nedeniyle, ihtiyaç sahibi olan ve Ortaca Mahallemizde ikamet eden Çetin Gayır'a teslim ettik. Dernek olarak bizlerde bu bağışlarından dolayı Uylaş ailesine teşekkür ederiz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KAGED'den Engelli Vatandaşa Akülü Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement