Kağıthane Belediyesi'nden Örnek Proje - Son Dakika
Yerel

Kağıthane Belediyesi'nden Örnek Proje

Kağıthane Belediyesi\'nden Örnek Proje

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve İstanbul Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bulunan Seyfeler İlkokulu’nda çocuklarla ve köy halkıyla bir araya geldi.

22.12.2013 14:23

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve İstanbul Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Kağıthane Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan Seyfeler İlkokulu'nda çocuklarla ve köy halkıyla bir araya geldi. Projeye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi Üyeleri'nin yanı sıra Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ay ve İstanbul'dan gelen öğrenciler katıldı.

Sosyal Sorumluk Projesi kapsamında Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan Seyfeler İlkokuluna giden İstanbul Kağıthane Belediyesi, burada çocuklarla ve köylüler ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen proje ile ilgili olarak konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Gençlik kolları başkanımız çok önemli çalışmalar yapıyor Kağıthane'mizde. Yine bugün de sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kağıthane'deki ve Akyazı'daki gençlerimizi ve çocuklarımızı bir araya getirdik. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında komşularımızla, buradaki vatandaşlarımızla burada birlikte olmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz. Gençlerimizin bu duygu ve düşüncelerine bu güzel davranışlarından dolayı çok mutlu olduk. Burada bulunmaktan da çok mutluyuz. Gençlerimizin bu yaptığı çalışmalardan yine çocuklarımız için, okulumuz için, mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gerçekleştirilen projenin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, "Böyle anlamlı bir günde bizi ziyaret eden Kağıthane Belediyemize ve Gençlik Meclisinde görevli gençlerimize ve görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin son zamanlarda en çok ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yönünde atacak olduğumuz en önemli adımlar bu birlik ve beraberlikten geçmekte. Allah Yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuşarak duygularını ifade ederek gelen misafirlere teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen protokol konuşmalarının ardından Kağıthane Gençlik Meclisinde görevli olan gençler, kardeş okullarının bahçesine ağaç dikti. Seyfeler İlkokulundaki öğrencilerle bir araya gelen Gençlik Meclisi üyeleri çocuklarla oyun oynayarak onları eğlendirdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağıthane Belediyesi'nden Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement