Kahta'da Trafik Bilincini Anlatan Afişler Asıldı - Son Dakika
Yerel

Kahta'da Trafik Bilincini Anlatan Afişler Asıldı

Kahta\'da Trafik Bilincini Anlatan Afişler Asıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde trafik polisleri, işyerlerinin camlarına trafik bilincini geliştiren afişler asarak sürücülere el broşürü dağıttı.

09.05.2014 16:11

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde işyerlerinin camlarına trafik bilincini geliştiren afişler asılarak sürücülere el broşürü dağıtıldı.

Karayolları Trafik Haftası nedeniyle Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği'ne bağlı trafik polisleri, ilçe geneline emniyet kemeri takmanın olası trafik kazalarındaki önemini anlatan afişler astı. Polisler, seyir halindeki araçları durdurarak sürücüleri emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarıp, araç sürerken cep telefonu kullanımının yasak olduğu ile ilgili trafik kurallarını hatırlatan broşürler de dağıtıldı.

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ömer Faruk Boran, uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, "Polislerimiz yıl boyunca denetimler yaparak kazaları en aza indirmek için büyük gayret gösteriyor ancak kazaların önlenmesinde en büyük görev yaya ve sürücülere düşüyor. Yıl boyunca her birimiz yaya ve sürücü olarak kurallara uyarsak zannediyorum her gün bizim için Trafik Haftası olur ve kazalar büyük oranda önlenir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da Trafik Bilincini Anlatan Afişler Asıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement